Speelgoed- en Kinderkledingbeurs

Logo

Twee keer per jaar organiseren we een speelgoed- en kinderkledingbeurs. Gedurende drie dagen zoemt het in het dorp van vrijwilligers die de handen uit de mouwen steken. Moment suprême is uiteraard de beurs zelf. Op zaterdagochtend vinden honderden bezoekers de weg naar onze beurs. In twee uur tijd vliegen de spullen 'onze' winkel uit. Aan het eind van de dag zijn er tussen de 5000 en 7000 artikelen van eigenaar gewisseld en zijn kinderen op een duurzame en voordelige manier weer van een fraaie outfit en mooi speelgoed voorzien.

De verdiensten van de beurzen zijn de voornaamste inkomstenbron van onze stichting.

Beurs in cijfers Over de beurs
200 vrijwilligers Locaties: Sporthal de Duffelt aan het 't Genske 10 in Millingen aan de Rijn
600 m2 vloeroppervlakte Openingstijden: 10.00 tot 12.00 uur
12.000-15.000 artikelen Entree: €0,50 per persoon. Kinderen onder begeleiding gratis toegang
Ruim 350 bezoekers Eerst volgende beurs: 28 september 2019

Het wordt weer een mooie beurs want alle nummers voor de beurs van 28 september as zijn uitgegeven.
Dus als je nog geen nummer hebt kun je dit helaas ook niet meer krijgen, maar kom je om te kopen dan ligt een mooi aanbod van speelgoed en kleding op je te wachten.

Graag tot ziens op de beurs.

Line

Stichting Beurs voor een Kind
  p/a Karel Doormanstraat 45
  6566 XP Millingen aan de Rijn
  K.v.K. nummer 09150912

Vind ons op Facebook:

Kunnen we iets voor je betekenen?
  Wil jij iets voor ons betekenen?
  Laat het ons weten.
  Klik hier om contact met ons op te nemen.